Historie

Nolina is een hecht familiebedrijf dat in 1966 met liefde voor het vak is opgericht in Woubrugge (Nederland, provincie Zuid-Holland) door de gebroeders De Lange. Tegenwoordig wordt het bedrijf opnieuw geleid door twee broers: Marcel en Steef de Lange. De eerst geteelde producten waren anjers en in 1975 is Nolina overgegaan op de teelt van (bloeiende) potplanten voor binnen- en buitenshuis. In 1990 zijn we voor het eerste begonnen met het telen van potrozen en in 1994 met tuinrozen. De Nolina kwekerij is sinds 1990 sterk gegroeid van 1 - tot 20 hectare oppervlakte, waarvan 9 hectare onder glas.

Missie: Growing for future generations

Ontwikkeling en groei zie je terug in onze planten, maar ook in onze collega's en klanten. Om goed te kunnen groeien zijn sterke wortels en goede grond van vitaal belang. We stoppen dan ook onze energie in een gedegen fundament en de intrinsieke kracht van onze planten en mensen. Dit resulteert in de groei en bloei van onze producten, collega's en klanten.

Bij Nolina blijven we innoveren en zijn we continu op zoek naar verbeteringen in kwaliteit en service. We gaan niet voor korte termijn successen, maar investeren juist in de lange termijn. Door goed te luisteren naar onze klanten en onze medewerkers en continu te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen staan we samen sterk voor een duurzame toekomst!

Passion for people, passion for plants

# passion for growth
# passion for presentation & education
# passion for inspiration

Nolina | kwekers met passie

Nolina Kwekerijen is een familiebedrijf dat elke dag vol passie werkt aan kwalitatief hoogwaardige rozen voor uw huis en tuin. Ons streven is om u nog langer en intenser te laten genieten van de roos - de 'koningin der bloemen. Dat doen we samen! Samen met onze ketenpartners en samen met u. We delen onze passie, kennis en ervaring dan ook graag met u.

d0460b210b0dc70d84a52baae3379cdc.jpg