Introductie Victory® Collection

Nolina maakt grootbloemige potrozenlijn compleet met Victory® Collection

Nolina, de bekende producent van potrozen en tuinplanten, lanceert op Royal FloraHolland Trade Fair de Victory® Collection. Deze nieuwe lijn omvat een prachtige reeks grootbloemige potrozen voor de teelt in 10,5 cm potten en komt in de plaats van de Parade® Collection die bestaat uit miniatuurrozen. Met de introductie van de nieuwe lijn behelst het Nolina potrozenassortiment voortaan uitsluitend grootbloemige rassen in drie verschillende potmaten.

Nolina's aanbod van grootbloemige potrozen omvat behalve de nieuwe Victory® Collection ook de bekende series PatioHit® (voor 13 cm potten) en Palace® (voor 17 cm potten). De Parade® Collection wordt voor het einde van het jaar uit het leveringsprogramma genomen. Door zich uitsluitend te richten op grootbloemige potrozen in drie verschillende potmaten is het hele potrozenassortiment van Nolina geschikt voor het midden en hogere marktsegment, dat wordt bediend door onder meer bloemisten, retail en tuincentra.

De lancering van de Victory® Collection vindt plaats op een compleet vernieuwde stand op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, die van 7 tot 9 november 2018 plaatsvindt. Nolina zal hier de focus leggen op de beleving bij de consument. Bezoekers van de beursstand met nummer 30.5 kunnen tevens kennismaken met het nieuwe sales-teamlid Erik Bos.

Over Nolina
Nolina Kwekerijen is een familiebedrijf dat elke dag vol passie werkt aan kwalitatief hoogwaardige planten voor huis en tuin. Ons streven is om de eindgebruiker nog langer en intenser te laten genieten van al onze producten. Dat doen we samen. Passion for people, passion for plants!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons sales-team via 0172-518265 of sales@nolina.nl

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok