Nieuwe kassencomplex

Nolina Kwekerijen heeft 10.000 m2 compleet gerenoveerde kassen in gebruik genomen. Deze uitbreiding naast onze huidige locatie sluit aan op de sterk toenemende vraag naar tuinplanten vroeg in het seizoen.

De gemoderniseerde kassen zijn voorzien van de nieuwste techniek en kunnen bijvoorbeeld volledig worden verwarmd met de restwarmte van onze bestaande gebouwen. Bovendien wordt al het regenwater dat op de kassen valt opgevangen in een speciaal waterbassin, om vervolgens hiermee de planten van water te voorzien. Nolina Kwekerijen voldoet hiermee aan alle nieuwe eisen op het gebied van duurzaam en verantwoord telen.

Met een totale teeltoppervlakte van inmiddels 22 ha, waarvan ruim 50% uit kassen bestaat, kan Nolina Kwekerijen nog sneller op de markt inspelen en de productie waar nodig opschalen, bijvoorbeeld bij de groeiende vraag naar onze Agapanthus, Wisteria en geurende tuinrozen.

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok