Nieuwsbrief maart 2018

Het jaar 2017 hebben wij bij Nolina Kwekerijen in alle opzichten succesvol afgesloten.

Januari 2018 is gestart met onze deelname aan de IPM Essen. Tijdens deze geslaagde beurs hebben wij de nieuwe hoezen voor onze potrozen gepresenteerd. Deze introductie is enthousiast ontvangen door de bezoekers en zal vanaf week 14 in gebruik worden genomen.
De nieuwe verpakking zorgt voor meer beleving rondom onze Collection potrozen en wij denken hierdoor een extra impuls te kunnen geven aan de verkoop.

In de maanden februari en maart hebben wij met de speciale feestdagen, zoals Valentijn, Internationale Vrouwendag en Britse Moederdag heel veel rozen geleverd door heel Europa van Oost naar West. We kunnen dan ook met genoegen concluderen dat de verkoop tijdens deze bijzondere dagen zowel voor ons alsook voor onze klanten zeer naar tevredenheid is verlopen.

Voorjaar = tuinplanten

Traditiegetrouw starten wij vanaf week 10 met het leveren van Clematis Evergreen, daarna zijn vanaf week 14 Wisteria Amethyst Falls® en in week 17 Clematis Boulevard® leverbaar.

Na de geslaagde introductie van Agapanthus Summer Love Blue™® - finalist van de Dutch Tulip award 2017 – zullen wij deze beauty vanaf week 10 leveren . Summer Love Blue™® is dit jaar niet alleen in 17 cm maar ook in een 19 cm pot leverbaar.

In 2019 krijgt onze blauwe Afrikaanse lelie een wit maatje - Agapanthus Summer Love White™® – beide rassen zullen vanaf week 10 leverbaar zijn.

De Clematis Paillette® Collection wordt dit jaar verrijkt met een aantrekkelijk nieuw ras met mooie blauwe bloemen. Paillette® is een prachtige en vooral bijzondere reeks clematis met aparte, klokvormige bloemen. De planten van de Paillette® Collection zijn breed toepasbaar. Voor de patio, het terras of zelfs als bloeiende plant voor in huis. Door de goede houdbaarheid van de opvallende bloemen en de stevige stelen leent deze uitzonderlijke clematis-reeks zich ook uitstekend als snijbloem. De Clematis Paillette® zijn vanaf week 20 leverbaar.

In mei starten we weer met ons tuinrozen-programma. Vanaf week 20/21 is de geurende roos Renaissance® beschikbaar, gevolgd door klimroos Courtyard® en bouquetroos Castle® in week 22 . De National Parks® struikrozen volgen als laatst, waarmee we het rozenseizoen ca. week 26 afsluiten.

Beurzen

In het voorjaar van 2018 zullen wij op enkele beurzen onze noviteiten presenteren. Wij verwelkomen u graag in Nederland op de Seasonal Trade Fair Naaldwijk op 14 en 15 maart, stand 13.11 en de Spring Fair Aalsmeer op 11 en 12 april.

Bent u niet in de gelegenheid om ons op de beurzen te bezoeken , dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over ons complete assortiment.

Bezoek Nolina!

Wilt u zelf of samen met uw klanten ons bedrijf bezoeken? Dit is uiteraard mogelijk! Wij zullen u tijdens een beknopte rondgang informeren over de actuele ontwikkelingen van onze producten en ons mooie bedrijf.

Heeft u interesse? Neemt dan contact op met ons verkoopteam.

Wij zijn tevens 24 uur per dag bereikbaar via onze website www.nolina.nl of Facebook https://nl-nl.facebook.com/Nolinakwekerijen/

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok