Nolina introduceert Party® Collection rozen voor 7 cm potten

Nolina, de bekende producent van potrozen en tuinplanten, lanceert op de Royal FloraHolland Trade Fair 2019 de Party® Collection. Deze nieuwe lijn omvat rijkbloeiende miniatuurrozen geschikt voor de teelt in 7 cm potten. Hiermee profileert het bedrijf zich verder als allround leverancier voor het midden en hogere marktsegment.

De weelderig bloeiende potrozen van de Party® Collection blijven mooi compact en ontwikkelen constant nieuwe bloemknoppen. Ze hebben een uitstekende houdbaarheid en hun trendy uitstraling maakt ze tot een must-have voor elke rozenliefhebber.

Nolina's aanbod van potrozen omvat behalve de nieuwe Party® Collection ook de beproefde series Victory® (voor 10,5 cm potten) PatioHit® (voor 13 cm potten) en Palace® (voor 17 cm potten). "Nu we ook een goede miniatuurroos hebben voor de 7 cm pot zijn we echt een allround leverancier," legt Sales Manager Peter van den Ham uit.

De nieuwe Party® Collection wordt geïntroduceerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair, die van 6 tot en met 8 november 2019 in Aalsmeer (Nederland) plaatsvindt.

Over Nolina
Nolina Kwekerijen is een familiebedrijf dat elke dag vol passie werkt aan kwalitatief hoogwaardige planten voor huis en tuin. Ons streven is om de eindgebruiker nog langer en intenser te laten genieten van al onze producten. Dat doen we samen. Passion for people, passion for plants!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons sales-team via +31 (0)172-518 265 of sales@nolina.nl

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok