Nolina Kwekerijen | Nieuwsbrief april 2017

Aanvang 2017

De eerste maanden van 2017 zitten er inmiddels op. Met als gevolg dat we al enkele prachtige 'geefmomenten' hebben gehad. Een mooi moment om je dierbaren even in het zonnetje te zetten. Tijdens Valentijn, Internationale Vrouwendag en Engelse Moederdag is er even stilgestaan bij alle belangrijke vrouwen in ons leven. Al is voor een plant van Nolina ieder moment van het jaar geschikt voor een cadeau! Hoe kan dit mooier dan met onze Living Bouquets? Wekenlang genieten van onze prachtige Nolina Roses.

Tuinplanten

Ons tuinplantenseizoen is ondertussen in volle gang. Nadat we enkele weken de planten van onze rijkbloeiende Clematis Evergreen collectie hebben uitgeleverd zijn we nu druk met het uitleveren van de prachtige Wisteria 'Amethyst FallsPBR'. Een unieke blauwe regen, die jaarlijks bloeit op zijn nieuwe ranken! Met als toegift in de nazomer een tweede bloei!

Clematis – Tuinplant van de maand

Inmiddels zijn we gestart met het uitleveren van onze bijzondere Clematis rassen. Zowel de Clematis Boulevard® serie, met daarbij de prijswinnende Clematis Boulevard® NubiaTM, als de Clematis Garland® serie zijn twee prachtige collecties voor iedere liefhebber! Niet voor niets is de Clematis de tuinplant van de maand april, een product dat in geen tuin mag ontbreken!

Tuinrozen

Medio mei komt ons complete assortiment met prachtige tuinrozen op de markt. Van kleine struikrozen naar geurende- tot indrukwekkende klimrozen, zomaar een greep uit het uitgebreide Nolina assortiment dat voor iedere rozenliefhebber uitkomst biedt. Nolina is specialist in het produceren van tuinrozen op eigen wortel. Dit biedt grote voordelen! Hierbij valt te denken aan betere resistentie tegen ziekten door de aanwezigheid van eigen, stevige grondscheuten als basis van gezonde groei en ten slotte een goede weerstand tegen vorst. Kortom, een plaatje in iedere tuin!

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok