Nolina Kwekerijen | Nieuwsbrief April

Feest- en bloemendagen

Het eerste kwartaal zit erop, de eerste feestdagen zijn geweest. Een kleine terugblik.

Valentijn:

Het zachte weer in januari en februari zorgde voor veel vraag naar de traditionele roos. Door heel Europa werden (geheime) liefdes verwend met de prachtige potrozen van Nolina.

Internationale Vrouwendag:

Door de politieke situatie rondom Oost-Europa een erg onrustige aanloop naar de Vrouwendag. Ondanks de onrust, heeft Nolina aan de vraag kunnen voldoen en waren de verkopen in Rusland en omstreken ook positief! Op naar Internationale Vrouwendag 2016!

Pasen:

Het voorjaar komt moeizaam op gang, maar de gebruikelijke vraag naar geel was weer overweldigend. Waar mogelijk werd iedereen geholpen aan de ideale paas-mix.

Tuinplanten

Ook het tuinplanten seizoen is weer begonnen bij Nolina. De vroegbloeiende Clematis Evergreen met een zee van witte bloemen is weer beschikbaar. Een ware eye-catcher voor iedere tuin!

Naast de Clematis Evergreen begint ook het seizoen van de Wisteria 'Amethyst Falls'. Deze prachtige rijkelijk bloeiende Wisteria is een uniek exemplaar. De Wisteria 'Amethyst Falls' bloeit namelijk ieder jaar op nieuwe ranken. Zelfs in het najaar komt de Wisteria 'Amethyst Falls' terug met een tweede bloei.

Binnenkort ook beschikbaar

Naast de vroegbloeiende Clematis Evergreen heeft Nolina nog twee prachtige Clematissen in het assortiment. De Clematis Boulevard, zowel binnen als buiten te gebruiken en de Clematis Regal, een prachtige Clematis met gevulde bloemen. Een ware streling voor het oog.

Deze twee prachtige Clematissen zijn eind April beschikbaar.

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok