Nolina Kwekerijen | Nieuwsbrief Oktober

FloraHolland Trade Fair

Woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november vindt de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer plaats. Graag kijken wij even met u terug op het afgelopen jaar om vervolgens samen naar de toekomst te kijken! Hoe kunnen we samen verbeteren? Uiteraard hebben we ook weer enkele prachtige nieuwe soorten Nolina Roses staan. Onze "Living Bouquets" zijn weer een lust voor het oog die op een heel bijzondere manier gepresenteerd worden! Tot dan! Aanmelden voor gratis toegang is al mogelijk. Schrijf u nu in!

Christmas is coming!

Op de kwekerij zijn de voorbereidingen voor Kerst alweer in volle gang. Na het enorme succes van afgelopen jaar, zijn ze ook dit jaar uiteraard weer beschikbaar….De geglitterde rozen! Een uniek gezicht, graag gezien in heel Europa!


Nolina Exclusives | Tweekleurige rozen!

In navolging van de alom geprezen Parade Gigi (rood-wit) hebben wij gedurende 2015 nog twee exclusieve tweekleurige rozen toegevoegd aan ons Nolina Roses assortiment! De Parade Tijana (roze-wit) en PatioHit Noriko (roze-crème). Deze Nolina Exclusives zijn ware eye-catchers in het schap!

Mix 'n match

Het tuinplantenseizoen bij Nolina zit er nog maar enkele maanden op en het is alweer tijd om naar 2016 te kijken! Nolina biedt u de mogelijkheid om verschillende tuinplanten te selecteren en zo een klant specifieke samenstelling te creëren. Neem contact op voor de mogelijkheden speciaal voor u! Welke mogelijkheden heb ik?

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok