Upcoming releases 2015

WOUBRUGGE – Tijdens de FloraHolland Trade Fair verrast Nolina Kwekerijen haar klanten en eindklanten wederom met een specialty potroos: De PatioHit Noriko®. Naast de Parade Gigi (tweekleurig) en Parade Lamy (lila) heeft Nolina Kwekerijen nu ook in de PatioHit 13cm potrozen een exclusieve specialty. De PatioHit Noriko® is in navolging van de Parade Gigi wederom een tweekleurige potroos.

Voorjaar 2015

In de loop van het voorjaar 2015 is de verwachting dat de PatioHit Noriko® in productie is. De PatioHit Noriko® wordt gezien als een verdieping van het assortiment om zo het onderscheidende vermogen van Nolina Kwekerijen, alsmede haar partners, in de keten te versterken.

PatioHit Elouise®

In samenwerking met Poulsen Roser A/S is ook een verbetering van het assortiment gevonden. Een nieuwe gele potroos doet haar intrede bij de PatioHit 13cm lijn. De PatioHit Elouise® vervangt de PatioHit Silvia®. De PatioHit Elouise® is per direct beschikbaar.

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok