Potrozen

Potrozen

Koninklijk
De roos wordt onomstreden de 'koningin der bloemen' genoemd en als snijbloem kennen we ze allemaal. Echter, van een roos als potplant kunt u nog veel langer genieten. Rozen worden sinds mensenheugenis toegepast voor de versiering van tempels en paleizen en zijn trouwe begeleiders van de meest emotiegeladen momenten van het leven. Met Nolina rozen veranderd uw tuinkamer in een koninklijke serre en worden uw persoonlijke evenementen altijd van een passende sfeer voorzien.

Passie

De roos staat voor liefde, puurheid en verbondenheid. Nolina teelt haar rozen met dezelfde hartstocht als de Grieken, Romeinen en Egyptenaren in het verre verleden. Onze passie voor rozen komt mede tot uiting in de superieure kwaliteit van ons product en wij vertrouwen erop uw verwachting elke keer weer te kunnen overtreffen.

Inspiratie
Neem en kijkje op onze inspiratiepagina waar onze passie voor rozen goed tot uitdrukking komt en waar we onze ideeën graag met u delen. Wilt u foto's van uw rozen of gewoon uw passie voor rozen delen, dan kan dat op onze Facebookpagina. U kunt hier natuurlijk ook terecht met uw vragen aan onze rozenspecialist.

Victory®

Victory® rozen komen ook het beste tot hun recht in een formatie van planten. Bijvoorbeeld gemengd in een balkonbak of in potten op uw vensterbank. Zo verleent u met Victory® een feestelijk tintje aan uw huiskamer, balkon of terras. Kijk voor meer ideeën ook eens op onze inspiratie-pagina.

Kijk voor meer ideëen op de inspiratiepagina

PatioHit®
PatioHit® rozen zijn geschikt voor binnen op uw vensterbank of op een lichte plek bij de entree, maar ook buiten op uw terras, balkon of binnenplaats (patio). Breng uw huiskamer of buitenplaats in koninklijke sferen door bijvoorbeeld 3 planten in een grote pot op de grond te zetten. PatioHit® rozen zijn ook zeer geschikt voor de aanleg van lage, compacte heggen. Kijk voor meer toepassingen ook eens op onze inspiratie-pagina.

PatioHit® planten worden 30 tot 45 cm hoog (incl. pot), zijn mooi bossig en de bloemen zijn lang houdbaar. De PatioHit® collectie bestaat uit een reeks aantrekkelijke kleuren, elk met zijn eigen betekenis. Lees hier hoe u PatioHit rozen het beste kunt verzorgen.

Palace®
Of u nu een roos zoekt voor uw woonkamer, tuin, balkon of vaas; Palace® rozen schitteren op elke plek.

Palace® planten zijn bossig en mooi compact en ontwikkelen een prachtig boeket van rozen waar u weken van kunt genieten. In de volksmond wordt dit type roos ook wel 'living bouquet' genoemd. Ze hebben dan ook niet zomaar de naam Palace® gekregen. Het is een type roos dat al jaren wordt geteeld om de zalen en tuinen van paleizen mee aan te kleden. Op deze pagina vindt u inspiratie om ook uw vertrekken en tuin een koninklijke allure te geven.

Palace® planten worden 40 tot 60 cm hoog en hun mooi gevulde bloemen zijn lang houdbaar. De Palace® collectie bestaat uit een grote selectie aan koninklijke kleuren, elk met zijn eigen betekenis. Lees hier hoe u Palace® rozen het beste kunt verzorgen.

Kleurenassortiment
De wilde roos bloeit in het roze of wit. Dit is dan ook de reden dat 'Rosa' de wetenschappelijke naam van de roos is: in het Latijns staat dit voor de kleur roze.


Victory® - zijn grootbloemige rozen en verkrijgbaar in verscheidenheid aan luxe kleuren

 1. Rood (liefde en passie)
 2. Donkerroze (dankbaarheid)
 3. Wit (puurheid)
 4. Lila (Wijsheid, spiritualiteit, kracht, genezing, bescherming, vrouwelijkheid, betrokkenheid)
 5. Perzik (oprechtheid)
 6. Geel (een nieuw begin)

PatioHit® - een reeks aantrekkelijke kleuren, elk met zijn eigen betekenis

 1. Rood (liefde en passie)
 2. Donkerroze (dankbaarheid)
 3. Licht roze (vreugde en geluk)
 4. Wit (puurheid)
 5. Perzik (oprechtheid)
 6. Geel (een nieuw begin)

Palace® - een grote selectie aan koninklijke kleuren, elk met zijn eigen betekenis

 1. Bordeaux (dankbaarheid)
 2. Rood (liefde en passie)
 3. Wit (puurheid)
 4. Geel (een nieuw begin)
 5. Oranje (warmte en enthousiasme)

Een rozenboeket waar u 3 weken van kunt genieten

Nolina rozen zijn met uiterste zorg en passie voor u veredeld, geselecteerd en gekweekt. We telen uitsluitend rassen waar u als consument het langste plezier van heeft. Met de juiste verzorging kunt u minimaal 3 weken genieten van Nolina rozen. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. De roos heeft daarbij uw hulp en aandacht nodig.

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok