Sales

Sales

Voor het overgrote deel vindt de verkoop van onze producten plaats via Nederlandse veilingen. De distributie wordt via Nederlandse exporteurs verzorgd naar bijna alle landen binnen Europa. Een klein gedeelte van onze planten wordt via diverse partijen gekocht voor de klok. Echter, de voornaamste focus voor de verkoop van ons product ligt bij de directe bemiddeling.

Hierbij trachten wij optimaal te voldoen aan de wensen van de klant en zijn orders zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij zijn wij zeer flexibel voor wat betreft de vraag voor levering van plantmateriaal in diverse groeistadia, prijsstickers, speciale verpakkingen, verschillende fustmixen, mixkarren van verschillende potmaten en we staan altijd open voor verdere wensen die door ons ingevuld kunnen worden.

Onze vaste stelregel is hierbij exact te bezorgen wat met de klant is afgesproken, als ook 'just in time'-leveringen. Door ons eigen transport kunnen wij uiterst flexibel werken bij het afleveren van lopende plantenorders.

Een professioneel verkoopteam is continue bezig met orderverwerking. Ook worden actuele opdrachten binnen ons bedrijf strikt gemonitord, zodat alles volgens de gestelde eisen wordt afgeleverd. In samenwerking met onze klanten ligt de focus op partnership en ontzorging.

Bij Nolina geloven wij in een goede en constructieve samenwerking.

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok