Transport & Logistiek

Transport & logistiek

Voor het overgrote deel vindt de afzet van onze producten plaats via Nederlandse veilingen. De distributie wordt via Nederlandse exporteurs verzorgd naar bijna alle landen binnen Europa. Een klein gedeelte van onze planten wordt via diverse partijen gekocht via de veilingklok. Echter, de voornaamste focus voor de afzet van ons product ligt bij de directe bemiddeling. Hierbij trachten wij optimaal te voldoen aan de wensen van de klant en zijn orders zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Daarbij zijn wij zeer flexibel voor wat betreft de vraag voor levering van plantmateriaal in diverse groeistadia, prijsstickers, speciale verpakkingen, verschillende fustmixen, mixkarren van verschillende potmaten en we staan altijd open voor verdere wensen die door ons ingevuld kunnen worden.

Nolina beschikt over een modern eigen wagenpark, dat transport verzorgt van en naar onze klanten en de veilingen in binnen- en buitenland. Duidelijke kernwoorden zijn flexibiliteit, maatwerk, samenwerking en meedenken in oplossingen voor onze (eind)klant. Een professioneel verkoopteam is continue bezig met orderverwerking. Ook worden actuele opdrachten binnen ons bedrijf strikt gemonitord, zodat alles volgens de gestelde eisen wordt afgeleverd. In samenwerking met onze klanten ligt de focus op partnership en ontzorging. Bij Nolina geloven wij in een goede en constructieve samenwerking

Nolina maakt gebruik van Cookies ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok